- Ten percent means 'one tenth of the amount'. Therefore 10% of $400 = $40.

- One percent means 'one hundredth of the amount'. Therefore 1% of $400 = $4.

- Once you know one percent, you can find any percentage as a multiple of one percent.

- 2% of $400 is the same as 2 times (1% of $400) = 2 times $4 = $8.

- 6% of $400 is the same as 6 times (1% of $400) = 6 times $4 = $24.

- 15% of $400 is the same as 15 times (1% of $400) = 15 times $4 = $60.

- Your Score Report appears after you have made 8 choices.

- Your Game Score is reduced by the number of pterodactyl hits.

- To slow the game speed repeat tap/click on the word

- To increase the game speed repeat tap/click on the word Math.

- Speed can also be adjusted with a keyboard's - and + keys.

- Refresh/Reload the web page to restart the game.

- Adjust the sound level of media on your device.

E0